Oktatási szoftverek

Az oktatás, mint információátadás, illetve szemléltetés lehet élményszerű, hatékony és eredményes. Fejlesztéseinkkel, ötleteinkkel ezen célokat szolgáljuk.

rDiagram

A szoftver rövid leírása

Olyan felület, ahol a tanulók a munkáikat (pl. gyűjtőmunkák) el tudják készíteni és tudják rendszerezni (tantárgyi integráció). A tartalmi jóváhagyást regisztrált szakos tanár végzi, aki az ország bármely pontján lehet. A többi tanuló is értékelheti a munkákat, de csak miután kitöltötték azt a tesztet, amit a feltöltő tanuló készített az anyagjához. Ez garantálja, hogy nem csak leszedi a netről, hanem értelmezi is a tartalmat a diák. 


Ezeknek köszönhetően egy olyan tartalmi bázis épül ki, amely a tanórán tanultaknak a valós életben keresi meg a megfelelőjét, értelmét, felhasználhatóságát. Tehetséget gondoz, mert elsősorban a tehetséges tanulók töltögetik a tartalmat. Viszont később, ezeket fel lehet használni az órákon, mint olyan bázist, amit – bár a NAT-hoz igazodik – de tanulók készítenek a tanulóknak! A pedagógusok számára is szimpatikus a program, mert végre nem nekik kell anyagokat készíteni (csak ellenőrizni) hanem a gyerekeknek!

 

További előnyök 

 • Egyszerűen áttekinthető és bármilyen készülékkel használható.
 • A tartalom előállításához új eszközöket is kínál a szoftver például animáció készítést, vagy képregény stílusú megjelenítést.
 • A WEB2-es funkcióknak köszönhetően a tanulók értékelhetik a tartalmakat és nyomon követhetik az eredménylistát.

   

Kiknek ajánljuk 

Ajánljuk minden olyan intézménynek, akik hosszútávón tervezik megvalósítani a digitális oktatást. A tanulóikat pedig aktívan kívánják bevonni a munkába.

Továbbá ajánljuk azoknak a kollégáknak, akik az otthoni tananyagfejlesztői tevékenységük helyett vagy mellett menedzselik a tanulókat.

Szakértői vélemény Kipróbálom

Rav

A szoftver rövid leírása

Ezzel a szoftverrel a tanulók motiváltságát lehet fokozni vagy megteremteni. Minden egyes kapott érdemjegyhez a pedagógus egy kódot is ad. Ezt a tanuló regisztrálja a szoftverben, így átalakítja virtuális pénzzé. Ebből tud vásárolni magának különböző dolgokat a diák. A kódot nem csak érdemjegyhez lehet adni, hanem jutalmazásért, órai munkáért...stb.

A megvásárolt termékek mennyiségével és milyenségével versenyeznek is a tanulók. Mindeközben olyan döntési helyzetekkel találkoznak, amilyenekkel majd az életben is. Pl. autót vegyen vagy házat?….stb Minden megvásárolható terméket el is tud adni, természetesen veszteséggel. Minden termék amit megvásárolnak a tanulók, jár bizonyos fenntartási költséggel!

Abban az esetben ha valakinek nem áll módjában ötösöket szerezni, akkor a beépített szorgalmi feladattal is tud pénzt gyűjteni. Megtapasztalhatja, hogy szorgalommal a tehetség vagy a lehetőség hiánya kompenzálható!

 

További előnyök 

 • egyszerűen áttekinthető és bármilyen készülékkel használható
 • a pedagógusoknak nem kell semmit megtanulni
 • a tanulók a munkájukért (tanulásért) kapnak virtuális pénzt
 • olyan döntéseket, kell meghozniuk amiket majd az életben is

  

Kiknek ajánljuk

Olyan intézményeknek és pedagógusoknak, akik szeretnék a tanulóik motiváltságát fokozni. Digitális eszközöket újfajta módon is bevonni az oktatásba.

Szakértői vélemény Kipróbálom

e-Suli

A szoftver rövid leírás 

A tabletek iskolai megjelenésével, új igények és szükségletek is kialakulnak. Az e-Suli szoftver képes arra, hogy a tableteket a pedagógus egyszerre tudja kezelni. Nem csak az iskolában, hanem otthon is. Van lehetőség, chatelni, kollaborálni, tartalmakat megosztani, alkalmazásokat, egyéb weboldalakat kimenteni, digitális naplót integrálni.

A szoftver legfőbb jellemzője az egyszerűség és átláthatóság. Összesen 6 ikonnal van felszerelve, hogy a kollégák minél gyorsabban el tudják sajátítani a használatot.

 További előnyök 

 • egyszerű kezelhetőség
 • bármilyen platformon működik (android, Windows, iOS)
 • bármilyen tantárgyhoz használható
 • tanórán és iskolán kívül is használható

 Kiknek ajánljuk 

Azoknak az intézményeknek és kollégáknak, akik a lehetőséget keresik a tabletek tanórai megjelenésében. Gyorsan szeretnének eredményeket elérni és nem kívánnak sok időt összetett szoftverek elsajátítására fordítani.  

Szakértői vélemény Kipróbálom

EasyTime

A szoftver rövid leírása 

Egy jó és eredményes IKT-s tanórához alapos felkészültség szükséges. A megfelelő tartalom összeállításának egyik legidőigényesebb része, a megfelelő tartalom összegyűjtése az internetről. Ez

 • rettentő időigényes
 • több regisztrációval is járhat
 • sok esetben nem konkrét dolgot keresünk a neten (csak valamit valahol!)

 

Az EasyTime szoftver egy olyan interaktív tananyag kereső, ami az órarendhez igazodva kigyűjti a pedagógusnak azokat a tartalmakat, melyeket fel tud használni a tanórához! Ezeket ráadásul kategorizálva kapja meg a kolléga: képek, videók, hangok….stb. Így neki „csak” válogatni kell a találatból, ami természetesen folyamatosan frissül!

 

 További előnyök 

 • kényelmes felhasználás
 • egyszerű használat
 • bármilyen tantárgyhoz használható

  

Kiknek ajánljuk 

Olyan pedagógusoknak, akik rendelkeznek interaktív eszközökkel és szeretnék is használni azokat, de nem tudnak kellő időt fordítani az internet böngészésére.

Egyszerűsíteni kívánják munkájukat.

Bővebben

Kapcsolat

Kérdése van? Ajánlatot szeretne kérni? Hívjon bátran vagy írjon nekünk!

Telefonszám: +36-30-336-2297

E-mail: merenyil@recondostudio.com