Welcome!

Szeretettel köszöntjük a Recondo Studio weboldalán! Ügyfeleinknek sokoldalú szolgáltatásokat kínálunk, melyek hozzájárulnak világunk fejlődéséhez.

Partnereink

Services

Education is as a transfer and presentation of information, which can be experiental, effective and successful. Our ideas and development supports these goals.

Educational softwares

Thanks to the new approach our softwares are characterized by simple and logical configuration and ease of use. Students can now truly participate in digital education.

More

Extended reality

Trend and spectacular! It can turn everything picturesque and exciting. The subject and complexity of the displayed content is tailored to the customer's needs. Anything can be made visible, even during operation, such as a beating heart.

More Demo

D-Board

To everyone who wants to make their lecture more spectacular. Take your lightweight, easy-to- use remote control-sized interactive device! There is no need for any special devices, a D-Board and a traditional projection screen or a white wall is enough and you can work on an interactive surface.

More

Drón és 360° felvételek

Vállaljuk légifotók/videók és 360°-os képek elkészítését az egész ország területén. Elképzelhetetlen szögből és magasságból válik láthatóvá a 140°-os látószögű, 14 megapixeles fényképek és Full HD/4K felvételek rögzítésére képes Phantom 4-es drónon keresztül.

Drone 360° photos

Bemutatkozás

Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget.
Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel.

Innovatív cégként tiszteljük a hagyományt és formáljuk a jövőt.

Sikerünk és eredményességünk titka, hogy bár kész megoldásokat kínálunk, de a konkrét fejlesztést közösen végezzük a megrendelővel az első lépésektől kezdve. Így a partner igényeit minden esetben ki tudjuk elégíteni! Kínálatunk a teljes pedagógiai megújulást lehetővé teszi. Nem "csak" szoftverek megoldást kínálunk, hanem hardverest és módszertanit is, hogy biztos legyen a siker.

Kínálatunk a teljes pedagógiai megújulást lehetővé teszi. Nem „csak” szoftveres megoldás kínálunk, hanem hardverest és módszertanit is, hogy teljes legyen a siker. Minden tartalmat az adott szaktanár igényeinek és elvárásainak megfelelően készítünk el.

Contact

Kérdése van? Ajánlatot szeretne kérni? Hívjon bátran vagy írjon nekünk!

Mobile: +36-30-336-2297

E-mail: merenyil@recondostudio.com